Pennskaftet lever – dags att förnya medlemskapet

En förening för oss kvinnor som är journalister, fotografer och skribenter behövs verkligen idag. Det är anledningen till att Pennskaftet lever vidare. Styrelsen håller på att planera vårens träff – vi har bokat en fin stuga i Skåne.
Vi gör ett program av deltagarna för deltagarna som rymmer text och bild. Självkostnadspris och gemensam matlagning är upplägget. För att åka med måste man vara medlem.

Det är inga stora utgifter föreningen har, men vi behöver pengar till praktiska saker som bankkonto, hemsida och för kommande aktiviteter. Så vi ber er att fortsätta stötta föreningen och gärna rekrytera nya medlemmar.
Till hösten planeras ytterligare en träff då bl a Pennskaftspriset ska delas ut. Nytt är att föreningen är öppen för medlemmar från hela Sverige och att vi ska arbeta för integration med journalister från andra länder som nu är verksamma i Sverige.
Så här blir du medlem: Avgiften på 300 kronor betalas till Pennskaftets Plusgiro: 48 46 62 -2 eller så kan du swisha: Pennskaftets Swish: 123 132 44 74 Ange ditt namn och mailadress vid betalningen.
Dina personuppgifter används enbart för föreningens utskick och kommunikation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s