Vårträff i Hunnebostrand

Den 20-22 mars får vi låna Pennskaftsmedlemmen Tåve Jernmarks stuga i natursköna Hunnebo. Vi tänker en helg av deltagare för deltagare där vi lagar mat, pratar, promenerar och lär av varandra. Vi sätter ihop ett program som rör text och bild beroende av vilka önskemål som finns hos de som anmäler sig.

Medlem: För att åka med måste man vara medlem och ha betalat årets medlemsavgift på 300 kronor.

Pris: Självkostnadspris där vi delar på matkostnaderna. Var och en betalar sin egen resa.

Anmälan: Det finns plats för max åtta personer i stugan. Några platser är redan bokade av styrelsen. För övriga gäller först till kvarn! Anmäl till carina@haglind.comsnarast dock senast 5 mars.

Var:Hunnebostrand. Det går att ta buss från Göteborg. Vi försöker också att ordna samåkning.

Liten mer info om stugan: Huset i Hunnebostrand ligger några minuters promenad från busshållplatsen och centrum på en kulle med utsikt över västerhavet med kobbar och skär. Det används i huvudsak som sommarstuga men är vinterbonat och har även en eldstad. Vi har tre sovrum varav ett har en stor dubbelsäng och två har våningssängar. I anslutning till huset finns också en friggebod med två sängplatser vilket innebär att huset har åtta ordinarie sängplatser totalt. Det finns också en hörnsoffa i sällskapsrummet som ligger bredvid köket och matbordet i öppen planlösning. Några kilometer söderut i Väjern finns ett litet badhus men för att ta sig dit behövs det bil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s